Το Βιολογικό Καλάθι

Το Βιολογικό καλάθι φρούτων και λαχανικών είναι μία υπηρεσία, η οποία σας προσφέρει τις απαραίτητες εβδομαδιαίες προμήθειες βιολογικών φρούτων και λαχανικών, ανάλογα με το μέγεθος και τις ανάγκες του νοικοκυριού σας.

Το προεπιλεγμένο καλάθι φρούτων και λαχανικών προσφέρεται σε τέσσερα μεγέθη: το  μικρό, το μεσαίο, το μεγάλο και το πολύ μεγάλο. Αυτά, αντίστοιχα, ικανοποιούν τις εβδομαδιαίες ανάγκες  ανά άτομο σε φρούτα και λαχανικά, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα:

 

Τα βιολογικά καλάθια φρούτων και λαχανικών του cretonostinies.gr

Μέγεθος βιολογικού καλαθιού

ικανοποίηση εβδομαδιαίων αναγκών  / άτομο

Μικρό

1  με 2

Μεσαίο

2 με 3

Μεγάλο

3 με 4

Πολύ μεγάλο

4 με 5

 

Εκτός από τα προεπιλεγμένα καλάθια μπορείτε από μόνοι σας να δημιουργήσετε το δικό σας καλάθι, ανάλογα με τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες, επιλέγοντας από τα μεμονωμένα βιολογικά φρούτα και λαχανικά που είναι διαθέσιμα. Για τη δωρεάν διανομή αυτού του εβδομαδιαίου καλαθιού φρούτων και λαχανικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι το ελάχιστο κόστος 10 ευρώ. Διαφορετικά το κόστος των μεταφορικών είναι 4€.

Το βιολογικό καλάθι ακολουθεί τη κυκλική πορεία της φύσης, με αποτέλεσμα να συντίθεται με τα ποιοτικότερα φρούτα και λαχανικά της κάθε εποχής. Παρόλο που πολλά προϊόντα αλλάζουν ανάλογα με την εποχή που βρισκόμαστε, το βιολογικό καλάθι χαρακτηρίζεται από την σταθερά εξαιρετικά υψηλή του ποιότητα, αφού τα προϊόντα που περιλαμβάνει προέρχονται από κορυφαία κρητικά πιστοποιημένα βιολογικά αγροκτήματα.

Η υπηρεσία του  Βιολογικού Καλαθιού  περιλαμβάνει προς το παρόν ολόκληρή τη πόλη του Ηρακλείου και τα προάστιά της. Το βιολογικό καλάθι θα διανέμεται κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή στο χώρο που επιθυμείτε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία αυτή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλέφωνου.

Μαζί με το Βιολογικό καλάθι σας μπορείτε να παραγγείλετε επιπλέον οποιαδήποτε άλλα προϊόντα επιθυμείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χωρίς καμία επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση μεταφοράς. Επιπλέον, σας δίδεται η δυνατότητα της χρήσης του Βιολογικού Καλαθίου αορίστου διάρκειας κατόπιν ηλεκτρονικού μηνύματος, τηλεφωνικά ή παραθέτοντας κάποιο σχόλιο στη φόρμα συμπλήρωσης παραγγελιών. Μπορείτε, επίσης, είτε να την διακόψετε, είτε να αλλάξετε τη λίστα συνεχούς παράδοσής σας, προσθέτοντας ή αφαιρώντας προϊόντα, οποιαδήποτε στιγμή, ενημερώνοντας μας έως και 2 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημέρα παράδοσης.

 

 

 

Σέβομαι την φύση,

φροντίζω την υγεία μου,

αγαπώ τον εαυτό μου.

bio-inima