Πληροφορίες Μεταφορικών

 

Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

Ολοκλήρωση παραγγελίας: 

Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. O αριθμός παραγγελίας σας είναι .................. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 14.00 μμ για Αθήνα, και για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας. Αποκλειστικά για την πόλη του Ηρακλείου Κρήτης υπάρχει η δυνατότητα παράδωσης εντός 6 ωρών με την προϋπόθεση της άμμεσης διαθεσιμότητας και κατόπιν συννενόησης μαζί σας.

Παραλαβή προϊόντων: 

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 13:00 Δευτέρα με Παρασκευή και το biolike.gr αποστέλλει την παραγγελία σας την επόμενη εργάσιμη μέρα στις πόλεις:

• Για Αθήνα παράδωση την επόμενη εργάσημη ημέρα

• Αποκλειστικά για την Πόλη του Ηρακλείου Κρήτης υπάρχει η δυνατότητα παράδωσης εντός 6 ωρών με την προϋπόθεση της άμμεσης διαθεσιμότητας και κατόπιν συννενόησης μαζί σας.

• Για την υπόλοιπη Ελλάδα η παραγγελία σας παραδίδεται τις επόμενες 2 (δύο) εργάσιμες ημέρες

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

 

Τρόποι Αποστολής & Κόστος Μεταφορικών:

1. Courier : Αποστολή 3,40 εως 3 κιλά και για καθε 1 κιλό επιπλέον 0,80€.

2. Courier : Για αγορές απο 60€ και άνω δωρεάν τα πρώτα 5 κιλά του δέματατος, για κάθε κιλό επιπλέον 0,80€

3. Μεταφορική: Εντός Αθηνών για αγορές απο 40€ και άνω δωρεάν αποστολή . * Παραλαβή απο τα γραφεία της μεταφορικής Ορφέως 218 Αιγάλαιο. 

4. Μεταφορική: Αποστολή 3€ για δέματα απο 5 κιλά και άνω. *Παραλαβή απο τα γραφεία της μεταφορικής Ορφέως 218 Αιγάλαιο

5. Μεταφορική: Παράδωση στο χώρο σας 15€ απο Δευτέρα έως Παρασκευή και το Σάββατο 10€ (για δέματα απο 10 κιλά και άνω).

6. Αντικαταβολή : 2.50

7. Παραλαβή από τα κατάστημα μας είναι  Δ ω ρ ε ά ν.