Όροι χρήσης

Ο ιστότοπος biolike.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) πώλησης εκλεκτών βιολογικών προϊόντων, που έχει έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

Οι επισκέπτες και οι χρήστες της ιστοσελίδας οφείλουν να διαβάσουν προσεκτικά τους παρόντες όρους.

 

 

Όροι:
Ο ιστότοπος biolike.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Επίσης αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

 

Προσωπικά δεδομένα:
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κλπ. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, τον αριθμό της και την ημερομηνία λήξεως της. Ο ιστότοπος biolike.gr, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Ο ιστότοπος biolike.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Κατ' εξαίρεση μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ. Μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε εφόσον υπάρχει λόγος στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά.

 

Τιμές προϊόντων:

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

 

Ακύρωση Παραγγελίας:

Ο ιστότοπος biolike.gr διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να καλέσετε στο 2814 001 787.

 

Τρόποι πληρωμής:

1. Πληρωμή με PayPal OnLine: Με χρέωση 3,5% επί του κόστους της παραγγελίας.

2. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή): (extra χρέωση 2,5€ αντικαταβολή) Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

3. Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

ΙΒΑΝ : GR37 0171 1580 0061 5801 0065 121

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 6158-010065-121

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

ΙΒΑΝ : GR6501107550000075540134337

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 755/401343-37

 

EUROBANK:

IBAN: GR1002600200000120201379776

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 0026.0020.12.0201379776

 

Στη συνέχεια στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο mail μας και επικοινωνήστε μαζί μας. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε άμεσα την παραγγελία σας.

4. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας απο το κατάστημα του biolike.gr

 

Ασφάλεια συναλλαγών:

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.biolike.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

Τρόπος και χρόνος αποστολής:

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 14.00 μμ για Ηράκλειο Κρήτης και Αθήνα, και για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

 

Παραλαβή προϊόντων:

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 13:00 Δευτέρα με Παρασκευή και το biolike.gr αποστέλλει την παραγγελία σας την επόμενη εργάσιμη μέρα στις πόλεις:

• Αθήνα παράδωση την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

• Για την υπόλοιπη Ελλάδα η παραγγελία σας παραδίδεται τις επόμενες  2 (δύο) εργάσιμες ημέρες.

 

Υπαναχώρηση και επιστροφές προϊόντων:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και να μην έχουν ανοιχτή, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντοτε μέσω τραπέζης.