Παραδοσιακό Κρητικό Τυρί (Φέτα) Καλογεράκη / 400γρ

Τιμή:
4,10 €

Διαθεσιμότητα προϊόντος: Άμεσα διαθέσιμο

  • Περιγραφή

Το αγαπημένο μας Κρητικό μαλακό τυρί γνωστό και ως φέτα κατέχει σταθερή θέση στην καθημερινή διατροφή του τόσο Έλληνα, όσο και εκείνων οι οποίοι έχουν επισκεφθεί το νησί μας και το συνάντησαν σε κάθε κοινωνική εκδήλωση και ταβέρνα που βρέθηκαν. Η προέλευση του χάνεται στα βάθη της αρχαίας Ελλάδας καθώς συναντάμε αναφορές στην Ομήρου Οδύσσεια. Το Παραδοσιακό Κρητικό Τυρί χαρακτηρίζεται ως επιτραπέζιο τυρί, χρώματος λευκού που δεν οφείλεται σε χρωστικές ουσίες, με λίγες έως καθόλου οπές, χωρίς επικάλυψη και με χαρακτηριστική υφάλμυρή γεύση.

Παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα και θεωρείται τυρί υψηλής ποιότητας. Μπορεί να συνοδεύσει κάθε φαγητό και χρησιμοποιείτε σε πολλές συνταγές, είναι απαραίτητο συμπλήρωμα στην γνωστή Ελληνική χωριάτικη σαλάτα, θεωρείτε το καλύτερο γέμισμα για τις τυρόπιτες και αποτελεί την βάση για την περίφημη χτυπητή.

Το Παραδοσιακό Κρητικό Τυρί (Φέτα) εξάγεται σε πολλές χώρες. Το αυθεντικό ελληνικό προϊόν έχει την ελληνική σημαία πάνω στη συσκευασία του. Η συσκευασία έχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τύπο του γάλατος που χρησιμοποιείται και τη συγκεκριμένη περιοχή όπου έγινε η παραγωγή του.